Saturday, April 18, 2009

KENAPA LA DENGAN UiTM NI??

kali ni aku geram sangat2.. nak tau kenapa...pihak Unit Pengurusan Kolej UiTM Pahang yg macam lalang or pape je la yg sewaktu dengannya.. dulu masa aku call ckp aku masuk ward n tak sempat nak isi permohonan online sebab tak de yg gtau aku.. then dia kate tak pe..jaga kesihatan dulu sebab kesihatan penting.. aku pun ok je la.. then masa kwn aku hantar borang rakan sebilik.. si pihak UPK 2 ckap yg aku tak le sama bilik dgn kwn2 aku sebab aku ni extend sem.. aku tye korang la kan... pe kena mengena dengan extend sem n bilik??? aktiviti kolej, MPP n Universiti semuanya cukup tau tak.. tak de sebab dorang nak halang aku 1 bilik dengan kwn2 aku.. aku mmg tak faham la dengan dorang ni.. cakap tak serupa bikin.. kenapa budak yg extend sem di layan mcm ni?? bukannya aku gagal 1 semester or aku mintak aku extend.. tp aku sakit.. kenapa la dorang tak faham?? kenapa dulu cakap lain, sekarang ckp lain?? kenapa tak terus terang je masa aku call dulu?? dah la layanan tak mesra langsung.. bila ada ibu bapa je layanan bagus.. mmg talam 2 muka.. mcm ni ke nak jadikan UiTM universiti yg ada taraf no 1 dunia?? sengal betul..

6 comments:

Nakamichie April 18, 2009 at 12:50 PM  

uik??mateyyy laaa.huhu
brni jg ek erry kutuk uitm.huhu

HAORI April 18, 2009 at 6:30 PM  

haha Chie..
dah uitm salah..
berani la kutuk kan...
hehehe

Nakamichie April 18, 2009 at 7:54 PM  

yeke salahh..huhu
matey la.kalo sa kutuk kolej sa,mateyyy sa kena buang.ngeh3

HAORI April 18, 2009 at 7:56 PM  

hahaha..
dahsyat jgk kolej kamu ek..
hehehe..
tp uitm dah salah kan..
ckp tak serupa bikin..
marah ni..
hiks..

Nakamichie April 18, 2009 at 9:23 PM  

ahahahaa...
kolej kmi ni cm gila2.
siot btl.geram!arrgghh!!!!!!
mcm mau p bom sja.hak3

HAORI April 18, 2009 at 9:26 PM  

hahaha...
nt kalau bom tak le blaja lak..
kenapa dgn kolej kamu??
pe yg pihak kolej wat???