Thursday, April 23, 2009

Award

Award kali ni aku amik dari Sis Riana.. Walaupun dia tak sebut nama aku, tp dah dia berbesar hati utk bagi award ni kt semua yg follow blog dia.. hehehe.. mmg aku ni muka tak malu tp aku rasa berbaloi gak la dapat award ni sebab aku kan rajin wat tag.. wahahaha.. gilaks... aku nak ucapkan ribuan terima kasih kt Sis Riana 4 this award.. huhuhuhu....





kedua2 award ni aku nak bagi kat:

  • Virgonz
  • Nakamichie
  • Nik Hafiz
  • Kose
  • Mrs X
  • Capik
  • Cyber Jedi
  • Flojerz
  • Siti Ruhana

2 comments:

Kos Serani April 26, 2009 at 12:16 PM  

Wah...susah2 aja...bagi aku Award tu Erry. Anyway...thanx so much ya...terharu heh heh heh

HAORI April 26, 2009 at 1:44 PM  

hahaha Kose..terharu la pulak..
your welcome bro...