Wednesday, April 22, 2009

Bertemu Roomate Ku

semalam aku telah pergi ke UiTM Pahang sebab nak uruskan cuti khas aku, bilik aku tuk sem depan dan amik barang2 aku tuk dibawa pulang... Semalam juga masa nak uruskan bilik aku.. dorang ckp lain pulak.. ye la.. parents aku ada kan semalam..sebab 2 layanan dorang baik je.. ckp lembut2.. if tak.. cm hampeh je cara dorang cakap 2.. dah la kena denda RM20.. huhuhu.. ada gak cara UPK yg wat aku rasa cm marah gak la... masa nak isi borang permohonan kolej n rakan sebilik.. aku nak pinjam pen dia, tp dia kate.. "eh tak le, pen aku byk hilang, ko cari pen lain"... eh please la.. aku bukannya nak sgt pen dia 2... padahal pen kilometriko je n 2 pun pen yg UiTM bagi..kate pen dia.. ngok ngek tol.. huhuhu.. dah2... malas la asyk nak ktuk UiTM je... aku puji sikit la kt UiTM.. masa kt Hal Ehwal Akademik (HEA), layanan dorang cukup bagus n guna nada yg rendah je.. cara penggunaan bahasa pun bagus.. then masa g amik barang2 aku kt bilik aku, sempat jugak la aku borak dgn roomate aku, Rizz, Yus, Sham, Krayong n senior aku pun datang jumpa aku semalam iaitu Barraque.. kteorg borak2 smpai terlupa yg aku nak balik cepat.. kesian parents aku tggu kt bwh..hehehe.. tp terubat gak la rindu aku kt roomate aku..hehehe..





ni la roomate n senior aku..dari kiri: Yus, Rizz, Barraque, Sham, Afiq

Yus, Barraque n Me

2 comments:

HAORI April 22, 2009 at 8:43 PM  

haha sis..
kim salam yg kat mane 1??