Tuesday, June 9, 2009

Aktiviti selepas Corntoz

Habis je corntoz semalam..semua decide nak g main layang kt area rumah Riana.. igtkan dekat je rumah dia..tp jauh gak.. hahaha.. agak jauh ke dalam jugak..wakakakak.. jalan agak teruk.. ceruk ceruk sungai serai pun, tak de la jalan teruk cm2.. hahahahha.. jangan marah Riana.. tp mmg enjoy la semalam masa main layang2.. ye la..sb dah lama tak main layang2 kan.. rasa cm jadi kanak2 balik..hahahha.. tp bukan nak cerita pasal rumah Riana je.. aku nak jugak post pasal gambar2 yg diambil di sunway pyramid gak.. gambar Anip yg mcm model.. dgr cerita la kan.. Anip mungkin akan terpilih tuk rancangan tv...tp semua 2 dalam plan lagi.. if ada rezeki dia.. insyAllah dia dapat.. makin pemes la kawan aku ni..hahaha.. lagi 1..pasal minah2 rempit semalam..haha.. aku rasa la kan..dorang ni cm baru 1st time bwk motor.. tgk je la cmne dorang naik motor..naik 3 org.. hahaha.. ntah kemana dorang bwk motor 2.. nasib baik tak de polis..kalau tak.. kena saman la..hahaha..


Main layang-layang.. hahaha..

ya..kerjasama wonder pet main layang2..hahaha

ni gambar lana..nak buat gambar bersaiz passport.. katanya...

Aksi2 minah rempit semalam..hahaha

ni la Anip.. tgk gaya model Anip.. mmg boleh jadi model yg berjaya.. habis la Kose lepas ni..haha

2 comments:

Kos Serani June 15, 2009 at 3:14 PM  

Heh heh heh, Xpe la kalau aku kalah dgn Anip nanti...diakan Protege ku dan aku Mentor dia dlm Modelling. Mcm Ajai dgn Chaq la...Chaq lagi popular dan menonjol dari mentornya keh keh keh

HAORI June 16, 2009 at 9:38 AM  

hahaha Kos..
betul gak 2..
tp apa2 pun tanpa mentor tak berjaya juga protege 2 kan..hahaha