Friday, January 2, 2009

hari ni tak de pe yg special..hari ni bosan jer...tp yg menyakitkan hati la kan, bila aku g Unit Pengurusan Kolej(tempat penginapan aku la kan) dorang wat muka lak. dorang marah aku dgn kawan2 aku sebab pakai baju tak de kolar. Sakit hati aku walhal orang laen yang pakai round neck UPK tak marah lak...
Lepas tu akak kat dining 2..muka ketat je..bila nak byr mesti akak 2 charge mahal..korang bayangkan la nasi n lauk ayam goreng je dah RM4. Giler tak? dah la subsidi yg UiTM bagi RM4 je sehari. Tapi la kan, gred dining 2 dari B terus jadi C...hahaha..tak lame lagi out la syarikat yg amik tender dining 2..wahahahaha...


TAPI WALAU APA PUN..AKU TETAP UNDI STACY DI ANUGERAH JUARA LAGU DAN ANUGERAH BINTANG POPULAR!!!!!
HIDUP STACY!!!

1 comments:

Virgonz January 3, 2009 at 10:48 AM  

aku pun undi gak... wah kat kolej aku nasik ayam rm3.50 sen jak.. add ice water hiks..