Saturday, October 31, 2009

Yeay!!! gembira nya aku




masa Anugerah Juara Lagu.. 1st time jumpa Stacy n Stacy Frenz

yeay!!! hari ni bukan sje aku dapat jawab paper CSC dgn mudah.. tp ada lagi satu benda yg buat aku happy... hari ni 31/10/2009 dah genap setahun aku join Stacy Frenz... Yahoooo!!.. aku happy sgt2 hari ni.. hehehe.. walaupun kad matrik aku di rampas oleh pak guard sb rambut aku panjang.. tp tak pe...aku happy jugak.. hehe... ok..story sikit.. Paper CSC jadi senang sb malam tadi aku study past year paper.. soalan yg sma kuar pulak 2.. mane tak happy aku..boleh kate 99% la kuar soalan yg sama.. hahahaha... pastu setahun yg lepas tarikh ni aku masuku myspace Stacy n jumpa Chat room..so chatting kt situ.. esoknya baru la ad org bgtau suruh masuk blog.. hehehe... happy nye aku hari ni.. hahahahahaha... (dalam hepi2 pun risau gak pasal kad matrik kena rampas, kne potong rambut..huhu)...

2 comments:

QieFLy si Dolce October 31, 2009 at 11:30 AM  

hahahah best o dpt jumpa stacy

Admin October 31, 2009 at 11:33 AM  

hehe.. nak jumpa stacy ke? lau nak jumpa jom la join kteorg kt semi final muzik2 nt.. hehehe