Tuesday, July 7, 2009

Im Back!!

Align Center
Aku dah kembali ke UiTM Pahang..that means.. STUDY STUDY STUDY!!!... aku harus kekalkan pointer aku.. kalau cm2.. aku makin busy.. sekarang ni aku terpaksa bahagi masa aku betul2 sb skrg ni aku fokus kt 2 benda yang penting..rasanya korang tau... tp yg hairan nya.. pendaftaran kursus aku still tak betul lagi..aku dah penat jumpa Ketua Program, naik turun tangga banggunan pentadbiran.. pergh..letih2.. tp tak pe.. study lagi penting kan.. aku pun tak tau nak update pe ni.. aku just nak ckp, sorry la lau aku cm tak layan kawan2 aku..sb aku tension sikit skrg ni.. so sorry..ok la..aku nak tdo.. hahaha.. up up and away...

1 comments:

mizchocberry July 7, 2009 at 8:44 PM  

Up up and away...em...best tak belajar kat sane?