Monday, December 28, 2009

Sehati Berdansa yang membuatku ingin berdansa

Sabtu lepas aku g sehati berdansa.. mula2 plan yg nak pergi dalam 10 org, so dpt la berdiri kt pentas kan, tp last bila dah nak gerak tu, smua xjd nak g..yg g pun 3 org je la..huhu. aku, Kak Feeda n Wawa.. xpe la.. demi nak skong Stacy n nak amik gambar tuk di updatekan kt blog Stacy, aku pun gerak la.. tp sampai2 je sana.. kteorg bertiga xnak berdiri kt stage 2..haha..segan la lau bertiga je kan..kteorg pun duduk la kt VIP seat..hehe.. Thx to Chelton sb dia yg tolong kteorg masuk tgk Sehati Berdansa 2.. Show Stacy cm biasa la. tak perlu aku nak huraikan... gempak bagi seorg yg tgh sakit.. Stacy ad ckp gak yg mic dia prob n Stacy xbpe selesa dgn mic 2.. then, habis je SB, kteorg g jumpa Stacy n snap la pic tuk blog SAF.. then Stacy g party Sehati Berdansa pulak..xpe la..janji dapat jumpa kejap pun dah kira ok la kan..hehe.. lepas 2, kteorg bertiga pun mula la amik gambar dgn pelbagai aksi2..hahaha.. tgk la pic2 yg ad..hehe...



Thx Chelton sb tlg kteorg masuk tgk SB..siap dapat VIP seat lagi

Stage Sehati Berdansa

Pose dari Stacy..hehee

dgn Hafiz.. aku tak puas hati dgn dia sb dia ad jaket Ben 10..haha





ni pasangan yg agak kayu...hahaha..

tgh fikir, layak ke kteorg masuk SB, badan pun keras..haha

yeah.. ini la minah escalator..hahahaha.. wawa n kak Feeda

minah escalator nak jadi minah pintu lak.. kira dorang ni menyimpan cita2 nak jadi penyambut tetamu yg kt hotel2 5 bintang 2..hehehe

yg ni tgh practice scene melamar antara Putera Galah dgn Puteri Pokok Bonzai.. hahaha.. tp guna belon je la.. wakakakaka

cuba buat aksi filem hindustan dgn kak feeda.. bercinta kt pokok..hahaha

yg ni wawa nak gunakan aku sebagai background.. mentang2 la dia kechik...

asalnya gambar ni ak kena jadi hantu.. tp sb kak feeda takot, aku pun jadi la pengawal dia..hehe

Wawa n kak Feeda tgh bayangkan yg belon itu adalah Adam AF2 sb dorang berdua tak sempat jumpa Adam lepas SB..hehe

yg ni kononnya nak jadi cm 007, tp last2 ada belon lak..


tgh practice tarian sumazau walaupun xbpe nak betul tarian 2..

2 comments:

eima xara December 28, 2009 at 4:17 AM  

go back n practise..
hehe..

Admin December 28, 2009 at 10:13 AM  

hehe...
orait..
lepas ni mmg nak practice byk2 pun..
hehehe