Tuesday, December 22, 2009

Kehilangan


Aku dah sakit jantung atau Jantung aku sakit..huhu... sebenarnya pasal Laptop aku yang tak dapat diselamatkan lagi... latpop aku 2 la jantung aku...aku jadi sangat bosan bila laptop aku tak de..dan malam tadi aku dikejutkan dgn satu berita yang laptop aku tak dapat diselamatkan lagi... huhu.. tersangat la sedey...aku dah kehilangan laptop yang buat aku hepi selama ni.. dah la byk benda penting dalam lappy 2... sedey gile... byk kenangan dgn lappy 2...walaupun buruk dan sering dikutuk oleh kwn2 aku..tp lappy 2 la yg bagi byk bantuan kat aku.. tanpa lappy 2 gak, aku tak join SAF..huhu.. tp yg penting now ni aku nak hard disk lappy 2.. nak copy smua document aku, gambar2, video2 n smua software aku...

2 comments:

eima xara December 22, 2009 at 1:17 PM  

x senang hidup xde lappy kn..
x seronok hidup..

Admin December 22, 2009 at 8:22 PM  

tau tak pe...
mmg sgt bosan bila tak de lappy