Thursday, December 10, 2009

Bosan!!!


mmg bosan yang teramat sangat bila tak de laptop n tak le nak online ni... rasa hidup tak lengkap je... nak kuar tapi tak de geng.. kuar sorang2 nt tak enjoy lak.. hmm... hari ni result kuar.. nebesss giler... tp tak pe la..aku redha je dgn result aku nt.. pagi2 lagi aku dah ikut mak aku g office dia.. igtkan result kuar awal..last2 kuar 10 malam ni.. hampeh.. dah la malam tadi tdo pkul 4.. masih mengantuk lagi ni.. duduk kt office mak aku ni pun bosan gak.. hmm.. tak de pape plan la cuti kali ni.. kawan2 smua cm busy je..busy pe ntah... ad yg aku kol langsung tak nak angkt..takot aku mintak hutang kowt.. wakakaka... 2hb nt aku dah balik kampus..suasana akan jadi lain semester depan sb aku duduk sorang2 kt bilik khas...huhu.. tak de geng.. pastu cm biasa la..kelas aku yang dipenuhi oleh siswi..aku sorang je siswa.. hmm..lonely gak dalam kelas sb tak de geng.. tapi lantak la.. bosan bosan bosan...

2 comments:

Abang Lan December 12, 2009 at 9:01 AM  

HE HE... KOS APA KO AMIK NI? SEMUA SISWI YG AMIK... OK APA BOLEH CUCI MATEERRR... DAN SEMUA ORANG PERASAN AKAN KEHADIRAN...

Admin December 13, 2009 at 1:30 PM  

hahaha..
ad jugak la budak lelaki wahai Abg lan...
tp budak lelaki kt kelas lain..
erry yg tercampak kt kelas 2..
wakakkaka...
Office Management and Technology