Wednesday, June 8, 2011

I'm Back




1st of all aku mmg dah lame tak upadate blog ni...dah setaon...hahaha... semuanya gara2 kesibukan yang melanda.. over the past year macam2 yang dah jadi dalam hidup aku... semuanya berlaku di luar jangkaan... aku sendiri pun tak sangka semua ni boleh berlaku...

Antara yang berlaku adalah

1- Kesihatan aku bertambah baik...Alhamdulillah.
2- Aku dah habis belajar di UiTM.
3- Aku dah lame tak join Stacy Angie Frenz, last aku join Stacy birthday party last year.
4- Aku dapat membezakan wanita, betina dan gadis..(nanti aku story)
5- Aku dapat tau yg selama ni org yg aku hormat n syg, rupanya penipu.
6- Aku ada keluarga angkat kt Kg. Belisok, Ranau, Sabah
7- Sekarang aku dah beralih ke bidang perubatan.
8- Aku dah fasih cakap bahasa dusun. hehehe...

ada byk lagi yg berlaku tp ni je la yg aku nak kongsi... setiap satu yg berlaku ada ceritanya...hehe...tp aku still yg sama...still minat belajar benda2 baru, still sokong Stacy walaupun dari jauh..so, for the conclusion.. dalam masa setaon semua yang terjadi telah mematangkan n membuka mata, minda n hati aku pada dunia..

2 comments:

Yana Mat Shah June 9, 2011 at 10:35 AM  

u go bro !! suke aku dengar kau dah makin sihat !!!! ;))

Haori June 9, 2011 at 1:56 PM  

oraitttt.... thx yana...