Saturday, February 6, 2010

OMD40D

Actually ni gambar kelas lama aku sebelum aku kena pindah kelas..huhu..sedey gak la bila kena pindah kelas sb bila dah rapat2 dgn dorang ni..tiba2 kena pindah..tp tak pe..budak2 kelas baru ni pun sempoi..satu kepala dgn aku..lagipun bukan ak sorang je yg pindah dari kelas D ni.. Ayu dgn Along pun kena pindah gak..pic ni amik masa awl sem hari 2.. tp ni dari kamera ekin.. bukan dari kamera photographer 2.. yg sedey nyer..aku tempah gambar ni..tp tak dapat.. bengang betul...tp tak pe la...gambar ni pun ak rasa dah ckup... thx 2 ekin n ayu sb bagi gambar ni...


yg ni part time gambar formal walaupun baju aku tak formal..


yg ni masa abg photographer 2 suruh peluk kwn..tp aku nak peluk siapa..better buat style tangan aku 2.. lau ak peluk gak..kena banned la aku dari UiTM..huhu

style ni tak le blah.. abg 2 suruh smua dak kelas terkam aku..aku helpless btol time 2..hahah


yg ni lak giliran aku balas dendam..aku lak terkam dorang..hahaha..







2 comments:

fiezah91 February 23, 2010 at 5:08 PM  

erkkk.. erry sorg laki ke dlm kls tu?? hiksss

Admin February 23, 2010 at 7:38 PM  

hahaha zah...
2 kelas lama la...
tp ok gak pe..jd hero dlm kelas 2..hehex...